Uncategorized

Mi van velünk?

Szezon van, és a Barangoló család visszavonult? Miért szünetelnek a rendszeres bejegyzések?
Bár valóban nem tudtunk az utóbbi hetekben barangolni, attól nem kell félnetek, hogy végleg befejezzük legfőbb és legkedvesebb szabadidős tevékenységünket! Történt egy-két érdekes és izgalmas dolog mostanában velünk, aminek következtében az idei nyár és ősz teljesen másként fog alakulni házunk táján, mint az előző években.

Házvásárlás? Költözés? Ugyan! Majd 3-4 év múlva gondolkodunk ilyesmin… ezek voltak a MI terveink. De a Gondviselés máshogy alakította: május 8-án megláttunk egy olyan lehetőséget, amit férjemmel mindketten egyhangúlag a kihagyhatatlan kategóriába soroltunk. Félretéve minden addigi tervet és elképzelést, ráálltunk hát a házvásárlás-lakáseladás projektre, aminek június 16-án került pont a végére, aznap írtuk alá mindkét szerződést. Izgalmas nap volt!
S mivel augusztusban egy kisebb, minimál költségvetésű felújítás, szeptemberben pedig maga a költözés vár ránk (az iskola- és óvodakezdés mellett…), az idei barangolós szezonban a blog csökkentett üzemmódban fog működni. Lesz azért néhány bejegyzés a nyáron – remélem – de nem a szokásos erőbedobással. Addig kedves Olvasóim, keressetek az archívumban! Az elmúlt 3 évben közel 160 bejegyzést írtam családos barangolásainkról, van miből válogatni!
Az utóbbi napokban pedig egy törött kezű kispajtással nehezült csapatunk helyzete, aki miatt a forró, hőségriadós hétvégi napokat sem volt szívünk vízparton tölteni, kollektíven szolidarítunk vele. 🙂 Még jó, hogy megy az EB, így van mit nézni a leendő kis Király Gáboraimnak! Nálunk ugyanis épp az ilyen meccsek és persze az olimpia miatt van egyáltalán televízió a lakásban.
A magyar-izlandi meccs idején még épkézláb
a nagyszülőknél.
Nektek is jó szurkolást, szép nyarat! Ígérem, jelentkezem néhány írással, hamarosan!

Kategóriák:Uncategorized

Tagged as:

8 replies »

  1. Ne hagyjátok ki egész nyáron a vizezést! A mi Bercinknek is eltört a keze 5 évesen nyáron, épp a balatoni nyaralás előtt. A férjem tuti receptje (mert az Apukák mindent megoldanak): folpack 30-40-50x szorosan rátekerve a gipszre. Egy molekulányi víz sem megy alá! Fürdés után levágandó.

    Kedvelés

  2. Ne hagyjátok ki egész nyáron a vizezést! A mi Bercinknek is eltört a keze 5 évesen nyáron, épp a balatoni nyaralás előtt. A férjem tuti receptje (mert az Apukák mindent megoldanak): folpack 30-40-50x szorosan rátekerve a gipszre. Egy molekulányi víz sem megy alá! Fürdés után levágandó.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s