Szálláshely-tesztelés nagycsaláddal

Fotó: pixabay
Bemutatkozónkban azt írtam, hogy az általunk választott szálláshelyek mindegyikén fizettünk, fizetünk úgy, ahogy mások. Ezt továbbra is tartjuk, amennyiben mi választjuk ki, hogy mikor, hová, mennyiért és milyen feltételekkel utazunk. A szálláshely, amelyet választottunk, akár szerencsésnek is mondhatja magát, mert jó eséllyel (ha nem csalódtunk nagyot, akkor igen részletesen) meg fog jelenni egy olyan blogban, amit sokan olvasnak. Ez az én választásom, ha a hely elég nagy, elég igényes, tiszta és minden feltételünknek megfelel.

Érkeznek azonban megkeresések szálláshelyek tulajdonosaitól, hogy írjak róluk. 

Ők: adják a szállást 2-3 éjszakára (kevesebbre nem mozdulok 5 gyerekkel, bocsánat), 

mi: bejárjuk a környéket, és nem csak a szálláshelyről, 
de a közvetlen látnivalókról, átélt élményekről is írok, nagy eséllyel részletes sorozatot. 

Ez egy nyer-nyer megállapodás, pénzmozgás nélkül.

Feltételeket kapok, időpontokat egyeztetünk, és ha mindenkinek stimmel minden oldalról, megállapodunk. Ezt – a támogatott tartalmat – jelzem az oldalon ahogy eddig is tettem. Egyéni megállapodás esetén Facebook hirdetésben rakom ki a bejegyzést, így a szokásos olvasóimon túl sokkal-sokkal több emberhez eljuthat.

Arra kérem a kedves szálláshely kiadókat, hogy ne játsszanak az időmmel, az energiáimmal és egy ötgyerekes nagyüzem időbeosztásával. Ha megkeresnek, akkor az a megkeresés legyen komoly, és az adott szó legyen adott szó. 

Ha felajánl egy hétvégét, szinte “noszogatva” engem, hogy tegyem szabaddá, még ha családi programot is érint, és én ezt a kedvéért megteszem, akkor ne adja ki a házat időközben.

Ha megbeszélünk egy hónapot, hogy választhatok a hétvégék közül, s mire visszahívom, melyiket sikerült megoldani, ne egyetlen hétvégére redukálja a lehetőségeket. 

Ha szeretné, hogy a házáról írjak, és kipróbáljam a szolgáltatásait a gyerekeimmel, ne szervezzen be egy másik családot alánk/fölénk/közvetlenül mellénk azonos (fa!?)házba, mert az a szerencsétlen másik család pórul jár. Mi többen vagyunk, és korábban kelünk. Ez biztos.

A legutóbbi megkeresés komolynak tűnt, de már tova is szállt, mert az illető az egyeztetés közben rájött, hogy mégsem áldozna ránk annyit (a szállás árát), amennyit korábban gondolt. Ez teljesen komolytalan, főleg, hogy ő keresett meg!

Tiszteljük egymás idejét, munkáját, befektetett energiáját!

Ugyanitt csendesen jelezném, hogy fenti okok miatt augusztus utolsó hétvégéje felszabadult részünkről, tehát augusztus 24-26. között tudunk szálláshely-tesztelést vállalni. Utána családi okok miatt sokáig nem! És ha nem jelentkezik senki, az eltolt szülinapot visszarakjuk a napjára. 🙂 

Támogatott sorozatokra találtok példát a blogon:
Sopron
Őrség
Bükfürdő

Egyéb sorozatokra példa:
Pécs
Nyíregyháza

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s