Bük

Bükfürdő családdal – összefoglaló

Bükfürdő régen megérett már arra, hogy észrevegyék a családok: jut itt minden korosztálynak szórakozás és pihenés. Nem ám csak nyáron! És nem ám csak nyugdíjasoknak! Ebben a bejegyzésben megtalálod összesítve mindazt, amire nekünk futott az időnkből egy hétvége alatt. (Mely hétvége nem jöhetett volna létre a Magyar Turizmus Zrt. nélkül, akiknek jóvoltából Sopront és az Őrséget is bebarangolhattuk ezen az őszön a Fenntartó család program keretei között.)Ki sem mozdulnál, mégis tartalmasan szeretnéd eltölteni a hétvégét? A Greenfield Hotelben megteheted. Wellness, minőségi étkezés, játszószoba, tornaterem, kényelmes, tágas szobák, kedves személyzet. 
A buszpályaudvarnál található Tourinfo Irodában kaptuk kis “Ökoitinerünket”, ami alapján végigbicikliztünk Bükfürdő látnivalói között. Csak ajánlani tudom ezt a programot!

Tájház, programok, tanösvény és egy nagyon szép, gótikus alapokon nyugvó templom, melynek védőszentje előbb “tudta”, mitől lesz híres Bük, mint maguk a bükiek.
Ősszel ugyan a strand részt nem láthattuk, de a családnak az élményfürdő is bőven elegendő szombat délutáni programnak bizonyult. Mondjuk, volt egy tapasztalat, amit szívesen kihagytam volna.  
Ez az a hely, ami NAGYON FOG TETSZENI minden kisgyerekes családnak. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s